Zarra Städ AB

Flyttstädning Trelleborg

VI GER DIG

Kundnöjdhet

Vår ambition är att alla våra kunder blir helt nöjda efter att vi utfört en flyttstädning. Därför jobbar vi med god kommunikation under hela arbetsprocessen och kan på så sätt säkerställa ett bra resultat. Vi finns tillgängliga för er i Arlöv, Trelleborg och övriga närliggande områden.

Professionell flyttstädning

Med ett brett team bakom oss som har många års erfarenhet inom branschen kan vi hantera det mesta när det kommer till flyttstädning. När du anlitar oss får du ett noggrant utfört arbete samt en skinande resultat och en trevlig service. All städning anpassas efter dina personliga önskemål.

Trygg kvalitetsgaranti

Vi på Zarra Städ AB ger våra kunder en trygg kvalitetsgaranti på alla våra städtjänster. Detta gör att du kan anlita oss utan att känna oro för dåliga resultat. Med våran garanti kan blir du garanterad att städningen blir utfört precis som du förväntade dig. Blir du inte nöjd åtgärdar vi det.

VÅRA TJÄNSTER

Flyttstädning Trelleborg

Zarra Städ AB består av kompetenta städare som innehar lång erfarenhet inom flyttstädning och övrig städning. För oss är kundnöjdhet alltid en prioritet, vi vill att du som kund ska känna dig nöjd när vi har slutfört ett arbete. Av den anledning ser vi till att anpassa allt arbete efter eventuella önskemål och behov. Med vårt arbete utgår vi från Arlöv men vi är även aktiva i Trelleborg och dess övriga närområde.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Dikesvägen 4, 232 36 Arlöv

Maila oss

Ring oss

0733-852045

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär